Retourneren

Recht van ontbinding

Op maat bestelde producten

Heeft u een strokengordijn op maat besteld, of heeft u losse PVC stroken besteld? In dat geval kunnen wij u helaas geen retourmogelijkheid bieden. Uw product is namelijk volledig volgens uw wensen door ons op maat, in de gekozen kwaliteit en mogelijk inclusief keuze-opties gefabriceerd. Het product is daarmee niet courant om in de handel terug te nemen. Bovendien zijn de PVC stroken moeilijk te controleren op (kleine) beschadigingen. Daarmee kunnen wij in het geval van retourproducten, andere klanten niet de kwaliteit garanderen die we u ook hebben geboden. In het geval wij niet aan onze leverplicht hebben voldaan heeft u mogelijk recht op garantie. Neemt u dan alstublieft binnen 24uur na ontvangst contact met ons op. Onze garantiebepaling is te vinden in onze Algemene Voorwaarden.

PVC op rol

Heeft u bij ons een PVC op rol besteld in de kwaliteit standaard of rood, en bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan geldt recht van ontbinding zoals onderstaand benoemd bij Standaard producten. Betreft het een rol PVC in een andere kwaliteit? Dan betreft het een klimatologisch gevoelig product en kunnen wij deze niet meer met volle garantie aanbieden bij andere klanten en het daarmee ook niet in retour nemen. Heeft u hier vragen over dan staat het u vrij om contact met ons op te nemen. 

Standaard producten

Bent u niet tevreden met uw aankoop en betreft het PVC een onderdeel (m.u.v. het schuifrailsysteem)? En zit het product nog onbeschadigd in de verpakking van PVC Lamellen Zentrum? Dan heeft u recht om het door u bestelde product te retourneren. U dient ons dan binnen 7 dagen na ontvangst van de producten per email in te lichten over uw retour onder vermelding van uw ordernummer. Hebben wij vervolgens uw geretourneerde producten binnen 14 dagen na levering ontvangen op onderstaand retouradres, dan heeft u recht op restitutie van het aankoopbedrag, minus de door ons gemaakte transportkosten. Tevens dient u zelf zorg te dragen voor frankering van het te retourneren pakket.

Retouradres: 

PVC Lamellen Zentrum

Bocholder esch 10

48683 Ahaus-Alstätte