PVC Strokengordijn
binnen het algemene industriebereik

Binnen de industrie staat een efficiëntie, veilige en nette werkvloer centraal. Liefst ook goed geventileerd en geklimatiseerd. Maar niet zelden botsen enkele vereisten. Veiligheid betekend veelal afscherming, welke efficient werken kan verminderen. Klimatiseren heeft slechts nut indien de zoneringen goed zijn afgesloten tegen temperatuuruitstroom. En activiteiten zoals zagen, schuren of slijpen brengen veel deeltjes in de lucht die neerslaan in de ruimte. Goede afscherming van deze ruimten is dan gewenst. 

Met een PVC strokengordijn in de toegangsopening, of een scheidingsgordijn binnen in uw industriële ruimte kunt u een duurzame, praktische, veilige en betaalbare oplossing vinden voor tal van toepassingen binnen de industrie. Onze strokengordijnen zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit PVC en zijn transparant zodat doorgaand verkeer goed zicht heeft op de ruimte aan de andere kant van het gordijn. Het gordijn opent zich slechts op die plaatsen waar de doorgang plaatsvindt, sluit zichzelf direct na doorgang en houdt zodoende snelle temperatuuruitstroom of andere elementen tegen. Het gordijn bestaande uit separate PVC Lamellen houdt naast temperatuurverlies namelijk ook stof, insecten, wind en veel andere zaken tegen en is daarnaast slagvast.

Een PVC strokengordijn is bovendien zeer eenvoudig in eigen beheer, te monteren. De montage instructie van PVC Lamellen Zentrum geeft dit in een duidelijk stappenplan aan en kunt u vinden. Mocht er om wat voor reden dan ook tijdens gebruik een beschadiging zijn veroorzaakt dan is een enkele lamel eenvoudig te vervangen. Deze zijn altijd bij ons op maat te bestellen in elke gewenste kwaliteit.

De lijst met voordelen is dus lang. Stel in onze konfigurator nu eenvoudig en snel een gordijn samen, volledig naar uw wens.

Advies PVC Strokengordijn

Bij de keuze in de verschillende PVC lamellen spelen in het industriebereik een aantal zaken een rol. Is een snelle soepele doorgang gewenst? Worden de lamellen mechanisch belast? Al deze vragen hebben invloed op de uiteindelijk te maken keuze. Denkt u daarom vooraf goed na over welke eisen u aan het gordijn stelt. In de konfigurator is per kwaliteit een info-box te zien. Hier kunt u een afweging in maken.

Om de veiligheid van doorgaand verkeer te verhogen raden wij aan om waarschuwingsstroken op te nemen in het gordijn. Deze markeren met rode PVC stroken de doorgangsbreedte, en forceren doorgang door het midden van deze stroken.

Technische Data Standaard PVC Gordijn

Kort:
Gebruikstemperatuur:     -15°C t/m +50°C
Warmtegeleiding:             0,16 W/m.K
UV-Bestendig:                   ja
Geluidsisolatie:                35 dB (zie technische spec voor meer info)

Lichtdoorlatendheid:       85%

Koel- en Vriescellen

Hygiënische Sector

Paard- en (vee)stallen

Antistatisch bereik