PVC Strokengordijn
in paardenstallen en (vee)stallen

Bij (vee)stallen met een open karakter (veel daglicht, vrije doorloop en ventilatie) bestaat vaak sterk de behoefte om dieren beschutting te bieden tegen koude, wind of vliegen en andere insecten. Indien fysieke wanden of deuren geplaatst worden zal dit de in- en uitloop belemmeren en blokt deze oplossing het daglicht, de ventilatie en het zicht af. Vaak worden er daarom al (wind) netten gespannen als tussenoplossing. Deze bieden beschutting en ventilatie, en laten daglicht door. De netten bieden echter geen vrije doorloop en zijn gevoelig indien deze in het bereik van de dieren hangen. Om deze reden kan een afscheiding met PVC lamellen oplossing bieden. De lamellen zijn sterk, bieden beschutting, ventileren, laten daglicht door en bieden zicht van binnen naar buiten en omgekeerd. De additieven in onze PVC bevatten geen schadelijke weekmakers waardoor het niet de gezondheid van de dieren zal aantasten indien deze er in gaan bijten bijvoorbeeld. Bovendien is een strokengordijn financieel erg aantrekkelijk. PVC Lamellen Zentrum heeft reeds vele gordijnen geleverd voor toepassing bij paardenstallen en veestallen.

Advies Strokengorijn paardenstallen

Indien hoefdieren in het bereik van de lamellen kunnen komen raden wij aan om voor lamellen te kiezen met een minimale dikte van 3mm. De standaard kwaliteit PVC is het meest geschikt bij toepassing in de buurt van levende dieren. Tevens zal de hakenlijst naast het eigen gewicht van het gordijn ook wat trekbelastingen te verduren kunnen krijgen. Wij raden aan de hakenlijst op een degelijke ondergrond te bevestigingen en schroeven te gebruiken welke een goede bevestiging garanderen.
U kunt in onze konfigurator kijken naar de mogelijkheden. Mocht deze geen invulling bieden aan uw unieke situatie neem dan gerust kontakt met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen meedenken over technisch slimme oplossingen.

Technische data

Kort:
Gebruikstemperatuur:     -15°C t/m +50°C
Warmtegeleiding:             0,16 W/m.K
UV-Bestendig:                   ja
Geluidsisolatie:                35 dB (zie technische spec voor meer info)

Lichtdoorlatendheid:       85%

Algemene Industrie

Koel- en Vriescellen

Hygiënische Sector

Antistatisch bereik